groepsreizen

5 redenen om te kiezen voor groepsreizen

Een groepsreis naar welke bestemming dan ook. Met een groepsreis ben je niet alleen en word je ook nog eens op de hoogte gebracht van alle bezienswaardigheden op jouw bestemming. Groepsreizen brengen heel wat voordelen met zich mee. Twijfel jij om op groepsreis te gaan? Hieronder staan 5 redenen beschreven waarom een groepsreis juist wel een goed idee is!

#1 Gezelligheid

Vrienden die druk zijn met werk, het gezin of andere bezigheden. Als je ze vraagt om samen op vakantie te gaan dan is het vaak al lastig om tot een datum te komen. Vervolgens moet je ook nog de bestemming bespreken. Natuurlijk kan het ook nog eens zo zijn dat je hele leuke vrienden hebt, maar dat zij naar jouw idee niet geschikt zijn om samen mee op reis te gaan.

Een groepsreis is dé oplossing! Je leert mensen kennen en je weet van te voren al dat je dezelfde interesse hebt. Je gaat immers niet voor niks op reis. Daarnaast maak je in een korte tijd ook gezamenlijk leuke dingen mee. Je gaat op vakantie met mensen die je in eerste instantie niet kent. Misschien levert dit je wel een vriendschap op voor de rest van het leven.

#2 Reisgids met kennis en ervaring

Daarnaast gaat er een reisgids met jou mee. De reisgids weet alles over de betreffende bestemming. Zij zullen hun kennis en ervaring delen, zodat jij ook op de hoogte gesteld van alle bijzondere dingen die jij zal moeten weten over de bestemming. Doordat de reisgids alles weet over de bestemming kunnen zij jou ook op de hoogte stellen van de leukste restaurantjes en andere bezienswaardigheden.

#3 Het is betaalbaar

Een reis maken met een hele groep is een stuk goedkoper dan als je alleen gaat. Je gaat gezamenlijk met het vervoer en je deelt een accommodatie. Hierdoor valt de prijs een stuk lager uit dan als je alleen gaat. Natuurlijk hangt het af van de bestemming en de grootte van de groep hoe voordelig je uit bent.

#4 Geen voorbereiding

Een van de grootste voordelen is toch wel dat je bijna niks voor hoeft te bereiden. Je koopt een ticket en vervolgens kun je gaan. De hele reis wordt voor je uitgedacht, zodat je zelf niet meer hoeft te kijken wat de mooiste en interessantste plekken zijn om te bezoeken. Dit zorgt ervoor dat jij extra tijd hebt om te genieten van jouw vakantie.

#5 Geen eeuwige discussies

Als je met je vrienden op vakantie gaat dan is het vaak zo dat de een iets anders wil dan een ander. Je bekijkt het aanbod en vervolgens boek je de reis die het beste aansluit bij jouw wensen. Zonder overleg en wel met een groep. Wat wil je nog meer!

Kies de groepsreis die bij je past

Als je ervoor hebt gekozen om op groepsreis te gaan, dan moet je nog gaan kijken welke reis het beste bij je past. NoSun beschikt over meerdere groepsreizen. De groepsreizen die noSun organiseert zijn allemaal actief. NoSun richt zich namelijk op de actieve reiziger.